WIE ZIJN WIJ

En waar wij goed in zijn
Exclusion levert een grote diversiteit aan diensten. Hieronder kunt u lezen welke diensten wij leveren en stellen wij een aantal minder zichtbare afdelingen voor.

KWALITEIT
&
VEILIGHEID

VCA
SECT gecertificeerd
BLS-AED
SBB Erkend Leerbedrijf

Naast alle benodigde certificeringen zoals: Sect, BEI en VCA volgt ons team met regelmaat cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. In ons eigen opleidingscentrum testen wij de kennis en vaardigheden van ons team en leiden wij nieuw personeel op om ons team te komen versterken. Een onderdeel van de opleidingen is stage lopen bij onze afdeling hoveniers. Zo leren wij ons team, naast de vaardigheden die ze al bezitten op het gebied van coax en/ of glasvezel, ook hoe een werkgebied achter te laten. De bestrating en eventuele beplanting moet in dezelfde staat achter worden gelaten zoals aangetroffen.

Image

Civiel

Buizen en leidingen moeten echt de grond in. Dit gebeurt bij ons in teams van twee personen. Eén in de graafmachine en de andere in de geul. Op die manier kunnen wij zo veilig mogelijk te werk gaan en veelal projecten in één dag opleveren. Op de afbeelding graven onze mannen door het gras, maar u kunt ze ook in uw straat tegen komen. Draaiend met hun machines tussen de lantaarnpalen en stoepranden. Mochten zij onverhoopt toch op uw doorgang belemmeren, dan helpen zij u graag weer op weg. In onze unieke mix zijn de personen die graven ook de volleerde monteurs en kunnen ze direct de gewenste leiding aankoppelen. Dat scheelt weer een reisbeweging en een bijkomend voordeel is dat ze heel goed weten wat ze doen.

Coaxmonteurs

Niet in alle gevallen is het nodig om machinaal te graven om bij de gewenste kabel of leiding te komen. Soms zijn de werkzaamheden in huis of een bedrijfspand, maar in andere gevallen pakken zij de schep om hun doel te kunnen bereiken. Ook deze tak van ons beroep is volledig gecertificeerd om zo efficiënt en veilig mogelijk te kunnen werken. 
Door gebruik te maken van zwarte voertuigen zonder reclame proberen wij niet op te vallen, maar wij weten zeker dat de eerstvolgende keer dat u een zwart voertuig zien staan positief zal denken 'dat zal er wel één van Exclusion zijn'.

Image
Image

Inregelaars

U heeft ze vast wel eens zien staan en anders herkent u ze vanaf nu: de 'straatkasten'. Deze kasten staan op meerdere plekken in de woonwijk en veelal in het zicht. De inhoud van deze kasten is wat minder bekend en ook niet heel interessant voor een passant. Uiteraard is de inhoud wel interessant voor onze inregelaars. Zij zorgen er voor dat de kasten correct zijn opgebouwd en exact het juiste signaal doorgeven, zodat het maximale resultaat voor u behaald wordt.

Nieuwbouw Hoogbouw

Appartementencomplexen: de naam zegt het eigenlijk al 'apart' en 'complex'. Waren de gebouwen vroeger recht omhoog en voorzien van prachtige schachten die recht omhoog liepen naar de verschillende woningen, zijn het tegenwoordig hoogstaande architectonische kunstwerken. De aanleg van kabels en leidingen is daarmee ook een stuk ingewikkelder. Gelukkig weten wij daar wel raad mee en brengen wij de verbindingen tot grote hoogte.

Image
Image

Blaasploegen

In sommige gevallen liggen de buizen al in de grond en moeten de leidingen er 'alleen nog maar' doorheen. Uiteindelijk is dit zeer specialistisch werk en komen de leidingen en kabels meestal kilometers ver. Alleen door jaren van ervaring is het halen van lange afstanden een mogelijkheid. Gewapend met een indrukwekkende compressor en hoge druk, blazen zij de kabels zonder ze te beschadigen door de buizen om zo de voorbereiding van de glasvezelmonteurs te kunnen maken.

Glasvezelmonteurs

Het afwerken van de glasvezelkabels is een specialistisch klusje met een tolerantieniveau die lager ligt dan de dikte van een mensenhaar. Gelukkig hebben zij de beschikking over goede apparatuur die dit alles mogelijk maakt. 

Ook bij storingen worden onze glasvezelmonteurs ingezet. Op de één of andere manier ligt dat dunne fragile glasvezelkabeltje, die ons voorziet van het broodnodige internet, altijd precies op de plek waar de nieuwe schutting moet komen te staan...
Gelukkig kunnen wij dat in opdracht van de netbeheerder altijd wel weer repareren.

Image
Image

Laadpaalmonteurs

Zouden de elektrische voertuigen dan toch de toekomst zijn? Het antwoord weten wij niet. Wat wij wel weten is dat die voertuigen niet snel opladen met een reguliere stroomvoorziening. Met een speciale kast aan de muur of op een paal gaat dat wel en kunt u in de ochtend weer volledig opgeladen richting uw dagelijkse bezigheid.

Hoveniers

De grondlegging van ons bedrijf ligt bij de hoveniers. Ooit legden wij alleen tuinen aan en zorgden wij ervoor dat deze goed onderhouden werden. Vandaag de dag herkennen nog veel bedrijven ons van die werkzaamheden. Eigenlijk komt die ervaring met planten en bestrating heel erg van pas. We moeten immers regelmatig bij particulieren en bedrijven in de tuin aan het werk om de leidingen te repareren of vervangen. 

Een enkele keer per jaar doen wij dan toch een wat grotere tuin, gewoon omdat het zo verschrikkelijk leuk is om te doen :)!

Image
Image

Engineers

Als engineer werken wij in teamverband en zijn we verantwoordelijk voor de complete engineering van glasvezel- en/of coaxaansluitingen. Wij verzorgen het complete ontwerp van de aansluiting (inlezen, aanpassen en genereren van werktekeningen) en verzorgen de werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd. Ook kunnen wij de vergunningen, MWH-aanvragen en klic meldingen verzorgen.
Hierbij werken wij nauw samen met de planning, werkvoorbereiding en uitvoerders van diverse opdrachtgevers. Onze engineers zijn natuurlijk in het bezit van de benodigde Ziggo certificaten zoals o.a. Orca en Pni.

Planners / Werkvoorbereiders

De functie planning is dé machine van Exclusion. Zorgen dat iedereen aan het werk is, op de juiste plek staat en/of de juiste materialen heeft, klantafspraken maken en corresponderen met opdrachtgevers. 

Wanneer een klus klaar is en medewerkers bellen voor een volgende klus zorgen wij dat ook daarvoor alles gereed is. Veel vooruit kijken en schakelen waar mogelijk. Op deze manier kunnen wij efficiënt werken en verrassen wij met regelmaat onze klanten met een vervroeging van de planning.

 

Image
Image

Magazijn

Het magazijn is een veelzijdige afdeling van onze organisatie. Het gaat niet alleen om de producten, maar om zoveel meer. Hier moet je bijvoorbeeld weten welke materialen er in het magazijn liggen, maar ook de hoeveelheid van de materialen, schakelen wanneer er minder voorraad is en dit alles bijhouden in het systeem. Bij al het bovenstaande dragen wij ook nog zorg voor de kleding van de medewerkers. Zien ze er netjes uit? Moeten er nieuwe schoenen komen? Zijn de PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) nog op orde? Er wordt een bussencontrole gedaan. Zien de bussen er nog netjes uit en zijn de materialen netjes onderhouden? Wanneer de materialen gekeurd moeten worden, worden deze in het magazijn gekeurd. Dit geldt niet alleen voor de EHBO dozen, maar ook voor de elektrische apparaten en werktuigen. 

Door voorraad en kwaliteit zijn wij een uiterst betrouwbare partner bij het oplossen van 'uitdagingen' in het veld. 

Automonteurs

Een droom van onze Kevin: bij ons blijven werken en toch zijn oude passie oppakken. Sinds het uitspreken van die droom hebben wij een volwaardig automonteur die onderhoud doet op gewenste tijden en daarmee de betrouwbaarheid van het bedrijf enorm verhoogd. Door de maandelijkse controle van de voertuigen is het onderhoud goed te plannen. In de verloren uurtjes stapt Kevin dan ook in een voertuig en gaat hij vrolijk mensen helpen met hun internetproblemen.

Image
Image

P&O

Mijn functie binnen het bedrijf is veelzijdig. Van het bijhouden van verzuim of verlof tot aan het controleren van het rooster.
Mijn voornaamste taak binnen Exclusion is zorgen dat iedereen op de juiste plek zit. Wanneer dit niet het geval is, maak ik het bespreekbaar en zorg ik ervoor dat de persoon op de juiste plek terecht komt. Dit zou kunnen betekenen dat een medewerker omgeschoold moet worden zodat hij of zij een andere functie kan uitoefenen binnen ons bedrijf. Ik ben de schakel tussen het personeel en de directie of tussen collega's onderling.

Directie

Links Dave en rechts Mike. Broers die in 2004 besloten om een firma op te starten. Twee boerenjongens die letterlijk uit de klei komen. Nu, vele jaren later, zijn ze het 'buitenspelen' zeker niet verleerd en zijn ze vaker in het veld te vinden met de collega's dan dat zij op kantoor zijn. Misschien is dat ook wel hét geheim van ons bedrijf.

GENOEG OVER ONS. WIE BENT U?

Meer informatie nodig?


06-27032949

maandag 08:00 - 17:30 uur
dinsdag 08:00 - 17:30 uur
woensdag 08:00 - 17:30 uur
donderdag 08:00 - 17:30 uur
vrijdag 08:00 - 17:30 uur
© 2020 Exclusion | All Rights Reserved